Tech College Greenland

Tømrerfaglærer til Teknikimik Ilinniarfik – Tech College Greenland

Er du en dygtig tømrer eller snedker, der er så god til dit fag, at du kan undervise unge og voksne i det på KTI-Bygge- og anlæg i Sisimiut? Vi søger en faglærer til vores tømreruddannelse, der sætter en ære i veludført håndværk og som ønsker at give sin faglige stolthed og ekspertise videre til unge og voksne.

Udland, Danmark Ansøgningsfrist: 23. april 2023

Tech College Greenland

Struktør eller murer til faglærerstilling, Teknikimik Ilinniarfik – Tech College Greenland

Er du en dygtig struktør eller murer, der er så god til dit fag, at du kan undervise unge og voksne i det på KTI-Bygge- og anlæg i Sisimiut? Vi søger en faglærer til vores Arktiske Bygningsarbejderuddannelse, der sætter en ære i veludført håndværk og som ønsker at give sin faglige stolthed og ekspertise videre til grønlandske unge og voksne.

Udland, Danmark Ansøgningsfrist: 23. april 2023

Roskilede Tekniske skole

Underviser til AMU

Roskilde Tekniske Skole søger en engageret håndværker, der kan undervise, motivere kursister og udvikle kursusudbud indenfor bl.a. bæredygtighed. Vi søger dig, der kan engagere kursister, samarbejde med kollegaer og tiltrække kursister til skolen.

Roskilde Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 18. april 2023

Mercantec

Maskinførere søges til Ulfborg Kjærgaard

Leder du efter nye udfordringer og fantastiske kolleger? Og vil du gøre en forskel både for vores kursister og for entreprenørbranchen?

Holstebro Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 20. april 2023

Syddansk Erhvervsskole

Underviser til elektrikeruddannelsen i Odense

Er du til nørderi inden for bygningsautomation og er på fornavn med IoT, Zigbee, CTS og KNX-teknologien? Og er du faglært elektriker eller systemtekniker og kan du tænke dig at dele din faglige viden og entusiasme med den næste generation af dygtige elektrikere?

Odense Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 16. april 2023

Syddansk Erhvervsskole

Underviser til tømreruddannelsen

Er du en dygtig, erfaren tømrer, der har lyst til en helt ny rejse med dit fag? Er du stolt af tømrerfaget og synes du, det kunne være fedt at give videre til unge elever, der så småt er begyndt at lære faget at kende og også til de mere erfarne lærlinge, der er godt på vej til at mestre svendeprøven?

Odense Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 2. april 2023

Syddansk Erhvervsskole

Underviser til elektrikeruddannelsen

Er du efter flere år som faglært elektriker nået til et sted i dit arbejdsliv, hvor du kan tænke dig at dele din faglige viden og entusiasme med den næste generation af dygtige elektrikere?

Odense Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 6. april 2023

Syddansk Erhvervsskole

Undervisere til elektrikeruddannelsen i Vejle

Kan du tænke dig at dele din faglige viden og entusiasme som elektriker med den næste generation af dygtige, faglærte? Så læs videre om muligheden for at blive underviser.

Vejle Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 10. april 2023

 
Jobagent
Få de nye job direkte i din indbakke.