Processkolen

Processkolen i Kalundborg søger en el-teknisk faglærer

Processkolen søger en engageret og kompetent el-teknisk faglærer, der skal indgå i vores lærerteam, og undervise i teori og praktik. Har du en baggrund som el-installatør, elektriker, svagstrømstekniker, styrings- og reguleringstekniker, maskiningeniør eller anden relevant faglig uddannelse? Kunne du tænker dig et meningsfuldt job, hvor du får mulighed for at give din faglige stolthed videre? Så er det dig, vi søger!

Kalundborg Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 24. oktober 2022

Next

Er du vores nye tømrerfaglærer til EUX?

NEXT søger en tømrerfaglærer til at undervise grundforløbs- og hovedforløbselever i tømrerfaget.

Københavns Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 17. oktober 2022

KTI Sisimiut / Tech College Greenland

Faglærer til VVS-området ved Teknikimik Ilinniarfik – Tech College Greenland

Er du en dygtig VVS-Energimontør / VVS-installatør, der er så god til sit fag, at du kan undervise i det på KTI Bygge- og anlæg i Sisimiut? Er du klar til nye udfordringer? Vil du undervise Grønlands kommende VVS-energimontører? Hvis du kan svare ja til ovenstående spørgsmål, så er det DIG, vi søger.

Udland, Danmark Ansøgningsfrist: 16. oktober 2022

KTI Sisimiut / Tech College Greenland

Minesvend / entreprenørsvend eller tilsvarende – ønsker du nye udfordringer?

Vi ønsker at indgå et ansættelsesforhold med en dygtige faglært minesvend, entreprenørsvend eller tilsvarende, der kan nikke genkendende til hovedparten af vores forventninger. Du vil blive tilbudt intern oplæring og støtte, samt en pædagogisk uddannelse.

Udland, Danmark Ansøgningsfrist: 16. oktober 2022

KTI Sisimiut / Tech College Greenland

Tømrerfaglærer til Teknikimik Ilinniarfik – Tech College Greenland

Er du en dygtig snedker eller tømrer, der er så god til dit fag, at du kan undervise i det på KTI-Bygge- og anlæg i Sisimiut? Er du klar til nye udfordringer? Vil du undervise Grønlands kommende tømrersvende? Hvis du kan svare ja til ovenstående spørgsmål, så er det DIG, vi søger.

Udland, Danmark Ansøgningsfrist: 16. oktober 2022

Audeboskolen

Tagdækkerfaglærer til Audebo

Er du en dygtig og erfaren tagdækker, og har du lyst til at prøve kræfter med et job som underviser? Så er du måske vores nye tagdækkerfaglærer.

Holbæk Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 4. oktober 2022

TEC - Technical Education Copenhagen

Skal du ikke uddanne fremtidens elektrikere?

Er du elektriker eller el-installatør, og har du lyst til at uddanne unge ind i din branche? Så søg stillingen som faglærer på elektrikeruddannelsen. På TEC EUX fordobler vi vores el-team. Vi søger derfor to faglærere mere til at undervise vores elever.

Frederiksberg Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 7. oktober 2022

Next

Faglærer til ejendomsservicetekniker uddannelsen

NEXT Byggeri og service søger en faglærer til ejendomsserviceteknikeruddannelsen med interesse i at specialisere sig indenfor nogle af branchens områder.

Glostrup Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 9. oktober 2022

VIA University College, Campus Horsens

Engagerede og nysgerrige undervisere søges til Bygningskonstruktøruddannelsen , VIA Byggeri, Horsens

Brænder du for byggebranchen? Så er der en mulighed for, at du kan være med til at undervise fremtidens bygningskonstruktører her på vores nye Campus i Horsens centrum. Bygningskonstruktøruddannelsen i Horsens har mange dygtige studerende. Derfor søger vi nye undervisere med energi og lyst til at lære fra sig. Vi har et højt aktivitetsniveau på uddannelsen og har brug for flere engagerede undervisere til at undervise og understøtte de studerendes læringsprocesser. Vi forventer, at du har din faglighed med dig, men du får selvfølgelig løbende støtte til at blive dygtig i underviserrollen.

Horsens Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 1. oktober 2022

TEC - Teknisk Erhvervsskole Center

VVS’er med fagligt overskud, stolthed og flair for relationer

Vil du være med til at bringe "den virkelige verden" ind i undervisningen på Grundforløb 2 på VVS- energiuddannelsen på TEC? Kan du skabe en afslappet atmosfære med faste rammer , hvor eleverne udvikler en bred VVS faglighed og motiveres til at vælge et speciale? Hvis ja, så er det dig, der skal være vores nye kollega.

Gladsaxe Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 29. september 2022

TEC - Teknisk Erhvervsskole Center

VVS’er/installatør der vil udvikle lærlinge og gøre en forskel for den grønne omstilling

Er du VVS'er/installatør og på udkig efter et job med nye udfordringer og gode muligheder for kollegial sparring? Har du lyst til at bruge din faglighed på at udvikle lærlinge og gøre en forskel for den grønne omstilling? Hvis ja, så er det dig, der skal være vores nye kollega på VVS-energiuddannelsen på TEC.

Gladsaxe Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 29. september 2022

Roskilde Tekniske Skole

Faglærer til teknologi og certifikatfag til byggeriets uddannelser

Roskilde Tekniske Skole søger en engageret underviser, der kan fastholde og motivere eleverne i teknologifaget og certifikatfagene. Vi søger dig, der kan engagere og danne relationer til eleverne gennem korte undervisningsforløb, så de gennemfører forløbene og kommer videre til hovedforløbet.

Roskilde Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 29. september 2022

TEC - Teknisk Erhvervsskole Center

Elektrikere og installatører med lyst til nye faglige udfordringe

Brænder du for dit fag, og følger du med i elbranchens teknologiske udvikling og behov for en grøn og digital fremtid? Har du lyst til at koble teoretisk viden sammen med det praktiske arbejde? Kan du forestille dig at skifte jobbet som elektriker eller installatør ud med et arbejdsliv, der byder på formidling, relationer og kollegial sparring? Hvis ja, så er det dig, der skal være med til at uddanne den nye generation af elektrikere på TEC.

Frederiksberg Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 28. september 2022

 
Jobagent
Få de nye job direkte i din indbakke.