TEC - Teknisk Erhvervsskole Center

VVS’ere der vil udvikle mennesker og gøre en forskel for den grønne omstilling

Er du VVS'er og på udkig efter et job med nye udfordringer og gode muligheder for kollegial sparring? Har du lyst til at bruge din faglighed på at udvikle mennesker og gøre en forskel for den grønne omstilling? Hvis ja, så er det dig, der skal være vores nye kollega på VVS-energiuddannelsen på TEC.

Gladsaxe Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 10. juni 2022

VIA University College, Campus Horsens

Engagerede og nysgerrige undervisere søges til Bygningskonstruktøruddannelsen , VIA Byggeri, Horsens

Brænder du for byggebranchen? Så er der en mulighed for, at du kan være med til at undervise fremtidens bygningskonstruktører her på vores nye Campus i Horsens centrum. Bygningskonstruktøruddannelsen i Horsens har mange dygtige studerende. Derfor søger vi nye undervisere med energi og lyst til at lære fra sig. Vi har et højt aktivitetsniveau på uddannelsen og har brug for flere engagerede undervisere til at undervise og understøtte de studerendes læringsprocesser. Vi forventer, at du har din faglighed med dig, men du får selvfølgelig løbende støtte til at blive dygtig i underviserrollen.

Horsens Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 30. maj 2022

Syddansk Erhvervsskole Odense

Underviser til VVS-energiuddannelsen

Byggeri, energi og konstruktion – VVS på Syddansk Erhvervsskole søger fagligt dygtig og erfaren fagperson, som brænder for at formidle sit fag på blikkenslager- og VVS-montør-uddannelsen. Vi oplever betydelig vækst i søgningen til VVS-uddannelsen og måske er du vores nye kollega i underviserteamet.

Odense Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 6. juni 2022

Next

Er du vores nye snedkerfaglærer til EUD (EUX) hovedforløb?

På NEXT arbejder vi for, at alle får en uddannelse. Fordi det giver stolthed, mening og noget at bygge videre på. Vi har hele paletten: gymnasier, erhvervsuddannelser, eux, 10. klasse og efteruddannelse.

Københavns Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 29. maj 2022

EUC Nord

Elektrikerunderviser med flair for at undervise unge mennesker til elafdelingen på EUC Nord

Er du nysgerrig på unge mennesker i uddannelse, og brænder du for at skabe professionelle håndværkere til fremtiden? Ser du sammenhæng mellem trivsel og faglighed? Så har vi en plads til dig i teamet på El afdelingen ved EUC NORD!

Frederikshavn Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 22. maj 2022

TEC - Teknisk Erhvervsskole Center

Elektrikere med lyst til nye faglige udfordringer

Brænder du for dit fag, og følger du med i elbranchens teknologiske udvikling og fremtidens behov for en grøn og digital fremtid? Kan du forestille dig at skifte jobbet som elektriker eller installatør ud med et arbejdsliv, der byder på formidling, relationer og kollegial sparring? Hvis ja, så er det dig, der skal være med til at uddanne den nye generation af elektrikere på TEC.

Frederiksberg Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 20. maj 2022

ZBC Slagelse

ZBC søger håndværkere/faglærere inden for Byggeriets- eller industriens uddannelser

Har du lyst til at prøve kræfter med jobbet som underviser på grundforløb 1 inden for Byggeri- og Industri uddannelsen? Vi søger tre engagerede håndværkere/faglærere som vores kommende kollegaer til vores helt fantastiske team af undervisere.

Slagelse Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 22. juni 2022

Processkolen

Processkolen i Kalundborg søger en el-teknisk faglærer

Processkolen søger en engageret og kompetent el-teknisk faglærer, der skal indgå i vores lærerteam, og undervise i teori og praktik. Har du en baggrund som el-installatør, elektriker, svagstrømstekniker, styrings- og reguleringstekniker, maskiningeniør eller anden relevant faglig uddannelse? Kunne du tænker dig et meningsfuldt job, hvor du får mulighed for at give din faglige stolthed videre? Så er det dig, vi søger!

Kalundborg Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 20. maj 2022

 
Jobagent
Få de nye job direkte i din indbakke.