Københavns Kommune

Dygtig og erfaren projektchef til Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune

Er du en erfaren projektchef, der kan styre en totalentreprise? Og brænder du for at udnytte dine kompetencer til at sikre og forbedre veje, fortove og cykelstiers tilstand i verdens bedste cykelby med fokus på trafiksikkerhed og fremkommelighed? Så er det måske dig, vi søger.

Københavns Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 9. juni 2020

Gladsaxe Kommune

Arkitekt eller konstruktør til Gladsaxe kommunes ejendomscenter (Genopslag)

Vil du arbejde i en kommune, der tager vedligehold seriøst?

Gladsaxe Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 28. juni 2020

Børge Jakobsen & Søn, Næstved A/S

Projektleder til byggestyring

Børge Jakobsen & Søn A/S har mere end 30 års erfaring med entreprenørarbejde. Vi bygger vores værdier på gode håndværkstraditioner og faglig stolthed.

Næstved Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 28. juni 2020

Børge Jakobsen & Søn, Næstved A/S

Faglærte Tømrer søges til entrepriseafdeling

Er du faglært tømrer og kan du dit håndværk? Får du løst opgaverne til tiden uden at gå på kompromis med kvaliteten?

Næstved Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 28. juni 2020

Norddjurs Kommune

Norddjurs Kommune søger en leder til byg og plan

Brænder du for god ledelse? Kan du motivere og sætte i system? Løser du udfordringerne og begrænser problemerne? Så er stillingen som leder for Byg og Plan måske noget for dig.

Norddjurs Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 10. juni 2020

TEC - Teknisk Erhvervsskole Center

VVS’er eller køletekniker søges til energiuddannelsen på TEC

Drømmer du om at prøve kræfter med din faglighed i en ny sammenhæng? – Og har du lyst til at forme fagligt stolte VVS’ere? Så har du nu muligheden for at blive en del af et inspirerende undervisningsmiljø i VVS afdelingen på TEC.

Frederiksberg Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 19. juni 2020

Forskningsfondens Ejendomsselskab A/S

FEAS søger bygningschef til større portefølje - genopslag

Forskningsfondens Ejendomsselskab A/S (FEAS) søger samarbejdsorienteret bygningschef med overblik over 200.000 m2 attraktiv ejendomsportefølje, der med reference til den adm. direktør skal varetage driftsherrerollen for selskabets ejendomsportefølje, herunder sikre at ejendommene er i ordentlig stand i forhold til den langsigtede forretningsplan. Ansvaret omfatter tillige ombygning af vores erhvervs- og boligejendomme. FEAS’ primære rolle er at erhverve og varetage driften af ejendomme til brug for Aarhus Universitet og tilknyttede aktiviteter, herunder også ejendomme af strategisk betydning for universitetets fysiske planlægning.

Århus Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 7. juni 2020

Lyngby-Taarbæk Kommune

Projektchef til koordinering af bygge- og udviklingsprojekter

Motiveres du af at understøtte projektledere i at lykkes med deres projekter og drives du af, at få alt til at gå op i en højere enhed? Vil du være med til at få vores spændende portefølje af projekter i hus? Så har vi en spændende nyoprettet stilling i Center for Arealer og Ejendomme.

Lyngby-Taarbæk Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 8. juni 2020

Jönsson Entreprise A/S

Jönsson søger erfaren projektleder

Jönsson har travlt og vi søger derfor endnu en erfaren projektleder! Du vil som Projektleder få ansvar for projektøkonomi, risiko- og kontraktstyring, projektplanlægning og afrapportering til ledelsen. Du agerer professionelt med falkeblik, sikkert overblik og benhård projektstyring til gavn for kunder, kollegaer og eksterne samarbejdspartnere.

Rudersdal Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 19. juni 2020

Region Hovedstaden

Projektledere til byggerier på Nordsjællands hospitaler

Vil du have ansvaret for kommende og igangværende om- og tilbygninger indenfor de bygningsmæssige og tekniske områder på Nordsjællands hospitaler i Hillerød og Frederikssund?

Hillerød Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 12. juni 2020

Frede Andersen VVS A/S

Overmontør/projektleder søges til Frede Andersen VVS A/S

Vi har travlt hos Frede Andersen VVS A/S. Og da vi har skruet endnu mere op for ambitionerne, søger vi den helt rigtige overmontør/projektleder med drive og initiativ. Du vil indgå i et tæt og dynamisk samarbejde med de nuværende spjæld- og projektledere, og får stor indflydelse på udviklingen af vvs-afdelingen. Vi arbejder for både private og offentlige. Og i et større omfang som hovedentreprenør.

Århus Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 19. juli 2020

Roskilde Kommune

Erfaren bygningskonstruktør / bygherrerådgiver søges til Ejendomme i Roskilde Kommune

Vi har meget travlt og mangler en dygtig og inspirerende kollega, der kan indgå i et af vores ejendomsteams i Roskilde Kommune. Da en kollega har valgt at gå på pension, søger vi en ny medarbejder til et af vores 3 teams, der tager sig af mindre anlægssager, samt drifts- og vedligeholdelsessager.

Roskilde Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 8. juni 2020

Birch Gm Ejendomme ApS

Arkitekt til projektudviklingsteam søges

Vil du være en del af en dynamisk og familiær virksomhed, som bygger og udlejer boliger i Midtjylland og på Sjælland? I Birch Ejendomme beskæftiger vi os med udvikling/byggeri, udlejning, køb og salg af ejendomme til private og erhverv. Vi er i vækst og søger derfor en ny erfaren kollega til vores projektudviklingsteam.

Silkeborg Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 18. juni 2020

3 Aktive A/S

Salgskonsulent

3 AKTIVE A/S søger en dygtig salgskonsulent til bygge- og anlægsbranchen i Sjælland.

Kolding Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 13. juni 2020

Envotherm A/S

Servicemontør med hænderne skruet rigtigt på - til Envotherm i Vojens

Envotherm A/S er et selskab, der udvikler, konstruerer og sælger anlæg til rensning af industrispildevand. Envotherm blev stiftet i 2006. Selskabet har siden udviklet en serie af anlæg, der ved E·MVR-teknologi kan rense fra 50l/h til 2500l/h spildevand, hvilket giver mulighed for, at destillatet kan genbruges eller udledes direkte til kloak. Selskabet har solgt anlæg til en række forskellige segmenter, såvel private som offentlige kunder. Som følge af vækst søger vi nu en servicemontør, der kan arbejde selvstændigt.

Haderslev Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 12. juni 2020

Jakon A/S

Tilbudsberegner indenfor byggeri

Vil du være en del af et af hovedstadens største, mest ambitiøse og kvalitetsbevidste entreprenørfirmaer, så er Jakon A/S det rigtige match for dig. Vi er i dag ca. 300 ansatte og udfører alle typer af opgaver inden for total-, hoved-, stor- og fagentreprise, med fokus på den professionelle bygherre.

Ballerup Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 11. juni 2020

Uni-Tek A/S

Vi søger en erfaren portmontør

Vi har travlt, så derfor søger vi en ny portmontør til vores portserviceteam. Det er vigtigt, at du har kendskab til og erfaring fra branchen, så derfor venter vi også gerne på den rette person.

Randers Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 7. juni 2020

Landsbyggefonden

Byggeteknisk konsulent

Kunne du tænke dig en spændende og udviklende stilling i et engageret fagligt miljø med stor aktualitet og bevågenhed - i attraktive omgivelser tæt på Rådhuspladsen?

Københavns Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 7. juni 2020

Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma A/S

Konstruktionsingeniør 5-7 års erfaring

Konstruktionsingeniør til projekterende team i København

Københavns Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 30. juni 2020

Brix & Kamp A/S

Bygningskonstruktører

Er du bygningskonstruktør med praktisk erfaring, og kan du byde ind på noget af følgende: Brandrådgivning (eventuelt certificeret brandklasse 2), miljøundersøgelser (gerne certificeret), indeklima eller energimærkning (helst energimærkningskonsulent)? Så er du muligvis den rette til vores hold – vi har forrygende travlt og søger derfor nye medarbejdere til vores afdeling i Hjørring.

Hjørring Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 5. juni 2020

Arensbach Tømrer & Entreprise A/S

Er du vores nye projektleder til renoveringsafdelingen?

Hos Arensbach Tømrer & Entreprise A/S søger vi lige nu en ny projektleder med solid erfaring til vores renoveringsafdeling. Du vil komme til at arbejde selvstændigt med renoverings- og tilbygningssager i fag- og hovedentrepriser i en størrelse af DKK 0,5 – 7 mio., hvoraf ca. 80 % af opgaverne udføres som hovedentrepriser for privatkunder.

Århus Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 4. juni 2020

Rørlægger søges

Danmark

Projektleder til VVS i København

Vallensbæk Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 1. juli 2020

NHH Service søger en dygtig og erfaren byggeleder til serviceopgaver i Storkøbenhavn

Gentofte Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 29. juni 2020

 
Jobagent
Få de nye job direkte i din indbakke.