Next

Faglærere til struktør og brolægger i Glostrup

Er du glad for dit fag? Har du noget af give videre indenfor dit fag? Sommetider tænkt på at prøve noget andet? Nogensinde overvejet at skulle undervise? Så kunne faglærer være noget for dig!

Glostrup Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 12. juni 2024

Aabenraa Kommune

Arealplanlægger til Aabenraa Kommune - projektansættelse

Hvis du trives med en bred kontaktflade, procedurer og registreringer og samtidigt gerne bidrager til at sikre adgang til naturen og plads til, at naturen kan udfolde sig, så er har vi en spændende stilling til dig.

Aabenraa Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 9. juni 2024

Aabenraa Kommune

Projektleder til vejanlæg til Aabenraa Kommune

Hvis du kan lide at følge anlægsprojekter fra streg til færdigt anlæg, så har vi et spændende job til dig i Aabenraa Kommune.

Aabenraa Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 9. juni 2024

Den Miljøterapeutiske Organisation ApS

Vi søger TØMRERE – makkerpar

Vi har travlt og søger derfor dygtige og selvstændige tømrere / alsidige håndværkere.

Holbæk Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 21. juni 2024

Region Hovedstaden

Leder til Faglig Support hos Drift og Teknik på Rigshospitalet, Center for Ejendomme

Har du lyst til at være del af en dynamisk arbejdsplads i stadig udvikling, med masser af alsidige ledelsesopgaver indenfor ejendoms- og hospitalsdrift?

Hovedstaden, Danmark Ansøgningsfrist: 6. juni 2024

Silkeborg Forsyning

VVS-koordinator til Silkeborg Fjernvarme

Silkeborg Varme søger en fagligt velfunderet VVS-installatør til spændende konverteringsprojekter

Silkeborg Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 9. juni 2024

NCC Danmark A/S

Projektchef til Renovering Øst

Vil du bringe vores projekter i mål og samtidig agere anfører for et stærkt hold, hvor vi har hinandens ryg? Kan du lide at blive udfordret af komplekse renoveringsprojekter og vil du være med, når vi som frontløbere i byggebranchen laver renoveringer, der skaber energibesparelser på arbejdspladser og i private hjem?

Gladsaxe Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 15. juli 2024

Frederikssund Kommune

Kollega til jordforurening og vandforsyning

Har du interesse for at beskytte vores miljø? Brænder du for at forebygge forurening og sikre, at kendt forurening bliver håndteret forsvarligt ved bygge- og anlægsarbejder? Vil du være med til at sikre at borgerne i Frederikssund Kommune har rent drikkevand? Så er du måske vores nye kollega til jord, grundvand og drikkevand.

Frederikssund Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 6. juni 2024

Lasse Larsen Huse

Vi leder efter en erfaren byggerådgiver

Har du en resultatorienteret tilgang og naturlig salgstalent, når det kommer til enfamiliehuse? Har du omfattende viden om specialhuse og en tillidsvækkende fremtoning? Så kunne du være den rette kandidat til at blive byggerådgiver hos Lasse Larsen Huse, enten på vores kontor i Kolding eller vores kontor i Aarhus.

Kolding Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 17. juni 2024

Unicon A/S

Vi søger en Calculation Specialist til Unicons salgsafdeling

Vil du være være en del af Unicons salgsproces og udføre omkostningsestimater og omkostningsevalueringer for byggeprojekter i Danmark? Vi søger en dynamisk og ambitiøs Calculation Specialist, der, med direkte reference til Salgsdirektøren, bliver sparringspartner for salgsorganisationen og ansvarlig for at sikre, at prissætningen af beton og ydelser understøtter vores gældende praksis.

Vejle Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 11. juni 2024

Egedal Kommune

Afdelingsleder til Materielgården i Egedal Kommune

Brænder du for det gode samarbejde og for at lede og sætte retning? Har du et skarpt øje for både borgernes og brugernes behov, så opgaverne ses i sammenhæng og på tværs af kommunens områder? Sætter du en ære i god dialog og kommunikation? Så er du måske vores nye leder af Materielgården.

Egedal Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 29. maj 2024

Arkil A/S

Arkil fundering søger en faglig dygtig projektchef til komplekse kombinationsprojekter

Er du i stand til at sætte retning, samt lede mennesker og projekter? Så er denne spændende position som projektchef i Arkils afdeling for kombinationsprojekter indenfor fundering, spuns, boringer, vandbygning og miljøteknik måske noget for dig?

Danmark Ansøgningsfrist: 14. juni 2024

Next

Dygtig bygningssnedker instruktør til NEXT Skoleoplæring

På NEXT - Uddannelse København har vi en vision om at være det bedste sted at være og lære. Vi ønsker at skabe en fremtid for vores skole og for vores uddannelser, der gør en forskel for mange. Derfor søger vi lige nu en snedkerinstruktør til NEXT Skoleoplæringscentret i Herlev.

Herlev Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 29. maj 2024

Morsø Kommune

Projektleder (vikariat)

Brænder du for at udvikle og realisere projekter indenfor nybyggeri og renovering, så kan det være lige dig vi står og mangler.

Morsø Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 3. juni 2024

Københavns Kommune

Bredtfavnende teknisk profil fx ingeniør, maskinmester eller installatør til Københavns Kommune

Vil du være med til at sikre kvaliteten i teknikken, når vi bygger og renoverer? Har du en bred viden om tekniske installationer? Og er du god til at samarbejde på tværs af fagligheder? Så er det måske dig, som skal være vores nye kollega.

Københavns Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 2. juni 2024

MUNCHOLM A/S

Energisk og erfaren PROJEKTSÆLGER til afdelingen ”Trapezplader • Statik"

Er du teknisk velfunderet, og motiveres du af alsidige arbejdsopgaver inden for rådgivning og alt, hvad et teknisk salg indebærer? Vil du være med til at sikre Muncholms forretning inden for trapezprofiler? Så er det dig, vi søger som vores nye kollega i vores interne salgsteam hos Muncholm A/S, Trapezafdeling.

Favrskov Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 31. maj 2024

TK STÅL OG MASKINER APS

Projektleder med erfaring indenfor bygningsstål

Har du en baggrund som smed, byggetekniker, bygningsteknolog eller lignende relevant uddannelse, med erfaring indenfor den byggetekniske smede- og stålbranche, er her muligheden for et spændende job i en smedevirksomhed i udvikling

Viborg Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 14. juni 2024

Danmarks Nationalbank

Erfaren Projektchef med installationsbaggrund

Kan du varetage en professionel bygherrefunktion? Trives du godt med et stort ansvar og har du stærke tekniske kompetencer? Og motiveres du af at være en del af et team, som sammen er på en vigtig mission nemlig at fremtidssikre betydningsfuld kulturarv, så kan du blive guld værd for Danmark, for banken og for dine kolleger. Ansøgningsfristen er 2. juni 2024.

Københavns Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 2. juni 2024

Ballerup Kommune

Projektleder til kapacitet og space management i de kommunale bygninger

Er du god til mennesker, og kan du se muligheder i bygninger? Har du lyst til at skabe velfungerende fysiske rammer for kommunale velfærdsopgaver? Er du serviceminded, og brænder du for at samarbejde med brugere og byggefolk om gode løsninger? Kan du samtidig holde overblik og skabe struktur? Så har vi 340.000 kvadratmeter kommunale bygninger, spændende byudviklingsprojekter og ikke mindst gode arbejdsvilkår og dygtige, engagerede kolleger, der venter på dig…..

Ballerup Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 2. juni 2024

Solar Danmark A/S

Intern sælger El

Trives du med en alsidig hverdag, hvor du samtidig kan være en del af et stærkt og dynamisk salgsteam, som har den gode kundeoplevelse i fokus? Har du fagligheden i orden samt teknisk flair, og kan du yde god og professionel rådgivning inden for tekniske/elmæssige løsninger? Så har du nu muligheden for at blive en del af vores team.

Vejen Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 28. maj 2024

Next

To undervisere til industrioperatøruddannelsen på NEXT Industri i Ishøj

På NEXT Uddannelse København har vi en vision om at være det bedste sted at være og lære. Vi ønsker at skabe en fremtid for vores skole og uddannelser, der gør en forskel for mange.

Ishøj Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 28. maj 2024

Enemærke & Petersen a/s

Tilbudsleder - Vestdanmark - Aarhus

Enemærke & Petersen er en landsdækkende entreprenørvirksomhed med godt 1000 medarbejdere fordelt på en række forretningsenheder samt to datterselskaber. Enemærke & Petersen udfører nybyggeri og renovering af boliger, erhverv, offentlige institutioner, skoler og kulturhuse. Enemærke og Petersen er ”mennesker der bygger for mennesker – der sammen ”skaber en bemærkelsesværdig virksomhed”.

Århus Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 8. juni 2024

Domea.dk

Senior projektleder til komplekse renoveringsprojekter

Drømmer du om at gøre en forskel, så kan vi tilbyde både attraktive byggeprojekter og en professionel byggeafdeling. Og kan du tænke dig at udvikle og lede komplekse renoverings- og transformationsprojekter, der skaber bæredygtige boligafdelinger til glæde for nuværende og kommende beboere? Så er jobbet som projektleder hos Domea.dk helt sikkert noget for dig.

Høje-Taastrup Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 1. juni 2024

Job i Fokus

Arkil søger Tilbudsleder med særligt fokus på totalentreprisetilbud

Bliv en del af holdet

Århus Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 24. maj 2024

Jobagent
Få de nye job direkte i din indbakke.