MT Højgaard Grønland ApS

Regionsdirektør til bygge- og anlægsarbejder i Grønland

MT Højgaard Grønland kan løse komplekse bygge- og anlægsopgaver og har mulighed for at byde på nogle af Grønlands største og mest interessante byggeprojekter. Der er fortsat stor vækst i Grønland og man skal i gang med at opføre bl.a. to kollegiebyggerier og den nye internationale lufthavn i Nuuk. Betonelementerne til byggerierne bliver fremstillet på MT Højgaards egen fabrik i Nuuk.

Udland, Danmark Ansøgningsfrist: 26. november 2021

Zøllner A/S

Formand

Brænder du for anlægsbranchen og har du lysten til at lede, skabe og afslutte store projekter?

Helsingør Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 26. november 2021

Haderslev Kommune

Afdelingsleder til Planområdet

Favner du udvikling af land og by, bedriver du nærværende personaleledelse og kan du facilitere samarbejde, der virker i både detaljen og i de store planer? Så har du nu muligheden for at lede det hold, der bliver en vigtig medspiller i udviklingen af vores kommune for de kommende generationer.

Haderslev Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 7. november 2021

Idealcombi

Idealcombi søger teamleder til planlægningsafdelingen – Hurup Thy

Da vores nuværende teamleder i planlægningsafdelingen ønsker at nedtrappe sin arbejdstid, og fokusere på en kommende ERP-implementering, søger vi en leder, der kan bidrage til afdelingens fortsatte udvikling.

Thisted Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 1. november 2021

Halsnæs Kommune

Projekleder og driftskonsulent

Har du lyst til at arbejde med at understøtte Halsnæs Kommunes velfærd til borgere og brugere ved at sikre gode fysiske rammer i de kommunale ejendomme? Trives du i en foranderlig hverdag, hvor du skal samarbejde med en lang række aktører på tværs af afdelinger for at skabe resultater? Så har vi jobbet til dig her i Halsnæs Kommunes bygningsafdeling i Område for Ejendomme, Faciliteter og Arealer.

Halsnæs Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 15. november 2021

Tønder Kommune

Bygningskonsulent til Ejendomme i Tønder Kommune - genopslag

Vil du være med til at udvikle læringsmiljøerne, sikre arbejdsmiljøer og skabe bedre rammer for borgere og ansatte i Tønder Kommune? Kan du styre byggebudgetter og være byggeleder på byggeopgaver? Så har vi jobbet til dig.

Tønder Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 29. november 2021

Selmer Gruppen A/S

Byggeleder

Trives du bedst med en travl og alsidig arbejdsdag, hvor du er ’hands-on’ på byggepladsen og bevarer overblikket over byggeprocessen? – Så er det muligvis dig, vi leder efter.

Vejle Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 25. november 2021

EUC Nordvestsjælland

EUC Nordvestsjælland søger bygningschef pr. 1. januar 2022

EUC Nordvestsjælland søger ny bygningschef. Du får personaleansvar for vores ansatte i bygningstjenesten og vores rengøringsassistenter. Medarbejderne er geografisk spredt på 6 adresser i hhv. Holbæk, Audebo, Fårevejle og Kalundborg, det er derfor nødvendigt, at vores nye bygningschef er mobil.

Holbæk Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 22. november 2021

Sonne Huse A/S

Bygningskonstruktør /Byggetekniker

Da vi har forrygende travlt, søger vi en ekstra medarbejder til tegnestuen. Vi søger en dygtig, dynamisk og innovativ medarbejder, der ansvarsbevidst og selvstændigt kan hjælpe med at forestå styringen af vores byggerier.

Hjørring Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 22. november 2021

Forstas ApS

Entrepriseleder søges til stilling i Midt- og Sydjylland?

Har du lyst til at styre byggeopgaver indenfor jord-, kloak- og betonarbejder sikkert i mål? Savner du en uformel arbejdsplads med højt til loftet og let til grin? Så er det sikkert dig, vi er på udkig efter som vores nye entrepriseleder

Midtjylland, Danmark Ansøgningsfrist: 10. november 2021

Wicotec Kirkebjerg A/S

TAASTRUP: Bygge-projektleder til anlægsforretning

DER ER GANG I BYGGERIET – VI MANGLER 2 MERE AF DE BEDSTE BYGGE-/PROJEKTLEDERE I BRANCHEN

Høje-Taastrup Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 19. november 2021

Wicotec Kirkebjerg A/S

TAASTRUP: Afdelingsleder til projektering-VVS/KØL

Vi har strategisk fokus på at udvikle vores forretningsområde indenfor Totalteknik, så vi kan levere det, kunder efterspørger, både indenfor traditionelle installationer, men også indenfor pharma, hospitaler og laboratorier

Høje-Taastrup Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 19. november 2021

Vejdirektoratet

Vejdirektoratet søger entreprisestyrer med el-teknisk baggrund til Næstved eller Fløng

Vil du være med til at sikre god og effektiv entreprisestyring i driften af statens veje? Så er du måske vores nye entreprisestyrer?

Sjælland, Danmark Ansøgningsfrist: 1. november 2021

Viborg kommune

Grøn formand (genopslag)

Park og Vej søger en engageret grøn formand, der brænder for at pleje og udvikle de grønne arealer i en af landets største kommuner.

Viborg Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 19. november 2021

Københavns Kommune - Teknik- og miljøforvaltning

Enhedschef til Vejvedligehold i Teknik- og Miljøforvaltningen

Vil du stå i spidsen for Københavns Kommunes entreprenørvirksomhed? Vi søger en enhedschef til vores enhed Vejvedligehold. Hvis du har stor ledelseserfaring og erfaring med vejkonstruktioner og anlægsentrepriser, kan det blive dig.

Københavns Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 14. november 2021

Pn Tømrer Og Byggefirma A/S

Erfaren projekt-/byggeleder søges

PN Tømrer & Byggefirma A/S er en professionel tømrer, hoved- og totalentreprenør. Virksomheden blev grundlagt i 1972 og beskæftiger i dag omkring 65 medarbejdere.

Randers Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 18. november 2021

Nordisk Profil A/S

NORDISK PROFIL A/S søger projektleder – Innovative facadeløsninger

Nordisk Profil præger markedet med fremtidens effektive og bæredygtige byggeri. Er du deres nye projektleder?

Københavns Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 21. november 2021

Adsbøll Entreprise A/S

Tilbuds- og kalkulationschef

Kunne du tænke dig at stå i spidsen for Adsbøll Entreprises tilbudsafdeling? Trives du ved at sikre præcis og konkurrencedygtig tilbudskalkulation? Kunne du tænke dig at få en central rolle i en spændende vækst virksomhed, hvor samarbejde er afgørende for din succes? Så glæder vi os til at høre fra netop dig!

Kolding Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 12. november 2021

Odense Kommune

Leder til anlægsområde med anlægserfaring

Vil du have ansvar for Odense Kommunes bygherrefunktion og dermed for alle de kommunale anlægs- og fornyelsesprojekter med tilhørende ledelse, udvikling og økonomi? Vil du stå i spidsen for 70 samtidige anlægsprojekter med et årligt budget på knap 100 mio. kr. spredt over hele Odense Kommune – så er chancen der nu!

Odense Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 26. oktober 2021

Hoffmann A/S

Hoffmann Byg Vest søger projektleder til Nord- og Midtjylland

Som vores nye projektleder bliver du en del af Hoffmann Byg Vest i Aarhus, hvor du får sagsansvar for hoved- og totalentrepriser, som primært vil være i Nord- og Midtjylland. Du får masser af udfordringer og muligheden for at udnytte dit potentiale samt præge vores udvikling og vores løsninger i samarbejde med resten af regionen. Hos Hoffmann bliver du del af en stærk, sammentømret og decentral organisation, hvor åbenhed, tillid og involvering er nøgleord. Her får du gode muligheder for at videreuddanne dig, påvirke din egen arbejdsdag og have fokus på din personlige udvikling.

Jylland, Danmark Ansøgningsfrist: 31. december 2021

Hoffmann A/S

Hoffmann Byg Vest søger byggeleder, til Nord- og Midtjylland

Som vores nye byggeleder bliver du en del af Hoffmann Byg Vest i Aarhus, hvor du, i samarbejde med sagernes projektleder, får ansvar for gennemførelse af hoved- og totalentrepriser, som primært vil være i Nord- og Midtjylland. Du får masser af udfordringer og muligheden for at udnytte dit potentiale samt præge vores udvikling og vores løsninger i samarbejde med resten af regionen. Hos Hoffmann bliver du del af en stærk, sammentømret og decentral organisation, hvor åbenhed, tillid og involvering er nøgleord. Her får du gode muligheder for at videreuddanne dig, påvirke din egen arbejdsdag og have fokus på din personlige udvikling.

Jylland, Danmark Ansøgningsfrist: 31. december 2021

CBS Entreprise

Entrepriseleder

Fede kollegaer og løn er noget vi taler om Har du det der skal til eller kender du en?

Gentofte Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 14. november 2021

Vesti Olsen A/S

Projektleder til entreprenørfirma

Vi søger en projektleder med erfaring fra en lignende stilling, og meget gerne med en uddannelsesmæssig baggrund som bygningskonstruktør, bygningsingeniør eller lignende. Det vægtes højt, hvis du har praktisk erfaring som enten tømrer, murer eller med beton- og anlægsarbejde.

Holbæk Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 13. november 2021

KT Elektric Aalborg A/S

Stærk projektleder til spændende entrepriseprojekter i København

Til dagligt bliver du tilknyttet vores hovedkontor i Brøndby, hvor du vil have din faste kontorplads, men til dagligt er du helt sikkert at finde på store byggepladser omkring København. Du brænder for at drive el entrepriser og for at få alle ender til at mødes i en hverdag, hvor mange fagligheder er i spil. Men selvom hverdagen en gang imellem kan være en smule hektisk, gør vi plads til gode relationer og et godt kammeratskab mellem kollegaer.

Brøndby Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 13. november 2021

 
Jobagent
Få de nye job direkte i din indbakke.