Hybel A/S

Byggeleder til Nordjylland

Vil du være med til at omsætte boligdrømme til virkelighed? Så læs videre her! Hybel søger en engageret og udadvendt byggeleder til vores afdeling i Aalborg.

Aalborg Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 3. maj 2021

Unik Recruitment

Afdelingschef - Facility Management - AFRY

Har du lyst til at blive en del af AFRY i Danmark og få 550 nye kolleger? Kan du genkende dig selv i værdier som teamplayer, brave og devoted? Kan du lide at have ansvar, udvikle mennesker og forretning i en virksomhed hvor der er højt til loftet og mulighederne er rigtig store? Til vores byggerienhed – der oprindeligt hed Midtconsult – og som har kontorer i Aarhus, Herning og Herlev søger vi en afdelingschef til at stå i spidsen for et af vores strategiske indsatsområder – Facility Management. Vi er i dag +200 medarbejdere der arbejder med byggeri – og vores projekter spænder bredt fra små boligsager, højhuse, domiciler til de største og mest komplekse pharmaprojekter i Europa. Når du træder ind ad døren hos os, vil du straks opleve den uformelle stemning, det høje humør og gode kollegaskab, som gør vores arbejdsplads til et rigtigt rart sted at være.

Århus Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 16. april 2021

Københavns Ejendomme Og Indkøb

Teknisk kundechef til Center for Kundeservice i Københavns Ejendomme og Indkøb

Har du styr på god ledelse, er du teknisk velfunderet, og formår du at sætte kunden i centrum – så kan du blive vores nye tekniske kundechef.

Københavns Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 23. april 2021

Customer Success Manager søges til Aarhus-baseret virksomhed

Århus Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 23. april 2021

Værkfører med ledelseserfaring

Danmark

 
Jobagent
Få de nye job direkte i din indbakke.