Vejle Kommune

Danmarks bedste afdelingsleder til Anlæg & Infrastruktur

I Teknik & Miljø i Vejle Kommune er der nu en attraktiv stilling ledig til besættelse. Vi er en afdeling med fart på, og du vil som afdelingsleder hos os have stor indflydelse og mulighed for at sætte dit præg på kommunen. Hvis du kan lide at have gang i mange opgaver i en spændende og omskiftelig hverdag, så er det måske dig, vi søger.

Vejle Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 2. august 2020

Permagreen Grønland A/S

Permagreen Grønland A/S søger en Entrepriseleder for tømrer og snedkere til vores afdeling i Nuuk

Som Entrepriseleder i Permagreen bliver dit primære ansvar at sikre fremdriften i produktion på byggepladsen. Du har derfor ledelsesansvaret for mandskab på byggepladsen og står for KS og Sikkerhed på pladsen og er tovholder på kvalitetssikring på udført arbejde og du medvirker dagligt til dokumentationen af ovenstående. Du har et tæt samarbejde med den øvrige ledelse i forhold til mandskab, stade/fremdriften tidsplaner og koordinering af materiel og materiale.

Udland, Danmark Ansøgningsfrist: 22. juli 2020

TEC - Teknisk Erhvervsskole Center

Uddannelsesleder til elektrikeruddannelsen på TEC

Vil du være med til at præge unges uddannelse? Vil du kvalificere uddannelsens indhold? Og vil du være med til at gøre dette i tæt samarbejde med erhvervslivet? Så er det lige dig, vi søger til en stilling som uddannelsesleder på Danmarks største elektrikeruddannelse på TEC – Technical Education Copenhagen.

Frederiksberg Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 17. juli 2020

 
Jobagent
Få de nye job direkte i din indbakke.