Gladsaxe Kommune

Arkitekt eller konstruktør til Gladsaxe kommunes ejendomscenter (Genopslag)

Vil du arbejde i en kommune, der tager vedligehold seriøst?

Gladsaxe Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 28. juni 2020

Roskilde Kommune

Erfaren bygningskonstruktør / bygherrerådgiver søges til Ejendomme i Roskilde Kommune

Vi har meget travlt og mangler en dygtig og inspirerende kollega, der kan indgå i et af vores ejendomsteams i Roskilde Kommune. Da en kollega har valgt at gå på pension, søger vi en ny medarbejder til et af vores 3 teams, der tager sig af mindre anlægssager, samt drifts- og vedligeholdelsessager.

Roskilde Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 8. juni 2020

Birch Gm Ejendomme ApS

Arkitekt til projektudviklingsteam søges

Vil du være en del af en dynamisk og familiær virksomhed, som bygger og udlejer boliger i Midtjylland og på Sjælland? I Birch Ejendomme beskæftiger vi os med udvikling/byggeri, udlejning, køb og salg af ejendomme til private og erhverv. Vi er i vækst og søger derfor en ny erfaren kollega til vores projektudviklingsteam.

Silkeborg Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 18. juni 2020

Landsbyggefonden

Byggeteknisk konsulent

Kunne du tænke dig en spændende og udviklende stilling i et engageret fagligt miljø med stor aktualitet og bevågenhed - i attraktive omgivelser tæt på Rådhuspladsen?

Københavns Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 7. juni 2020

Brix & Kamp A/S

Bygningskonstruktører

Er du bygningskonstruktør med praktisk erfaring, og kan du byde ind på noget af følgende: Brandrådgivning (eventuelt certificeret brandklasse 2), miljøundersøgelser (gerne certificeret), indeklima eller energimærkning (helst energimærkningskonsulent)? Så er du muligvis den rette til vores hold – vi har forrygende travlt og søger derfor nye medarbejdere til vores afdeling i Hjørring.

Hjørring Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 5. juni 2020

 
Jobagent
Få de nye job direkte i din indbakke.