Brøndby Kommune

Projektledere til større byggeprojekter, Kommunale Ejendomme, Brøndby

Brøndby bygger! – og i Kommunale Ejendomme mangler vi to erfarne projektledere til vores team til styring af større byggeprojekter.

Brøndby Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 17. januar 2020

Roth Nordic A/S

Projektleder

Erfaren projektleder med VVS-teknisk baggrund til nyoprettet stilling i produktudviklingsafdeling. Vil du være en del af et udviklingsteam, der sætter agendaen for nye, banebrydende og intelligente VVS-løsninger til vores nordeuropæiske marked?

Frederikssund Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 13. januar 2020

Domea.dk

Projektleder/senior projektleder til bygherreorganisation

- Drømmer du om at skabe Danmarks mest attraktive almene boliger?

Høje-Taastrup Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 6. januar 2020

Midtjysk Albyg A/S

Daglig leder af Albyg Bolig - Aulum

Midtjysk Albyg, som gennem 40 år har opført en lang række erhvervs- og boligejendomme, sætter nu endnu mere fokus på boligbyggeriet

Herning Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 16. december 2019

Københavns Byggestyring A/S

Projektleder til fremgangsrig entreprise-virksomhed

KBS BYG A/S har succes og har til stadighed behov for at udvide organisationen. Derfor søger man nu en dygtig, selvstændig og ansvarsbevidst projektleder til Sjælland.

Hvidovre Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 27. december 2019

Lund Huse ApS

Projektleder - Entrepriseleder - Bygningskonstruktør

Kan du styre vores byggerier fra a til z, overholde tidsplaner og bevare overblikket i forbindelse med koordinering af mandskab og materialelevering så hører vi gerne fra dig.

Herning Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 16. januar 2020

H. Skjøde Knudsen A/S

Projekt- /Projekteringsleder - Udvikling & Salg - Odense

H. Skjøde Knudsen A/S – i daglig tale Skjøde – har en mangeårig erfaring i hele Danmark med hoved- og totalentrepriseprojekter inden for privat og offentligt byggeri. Ejerkredsen er samtidigt en del af ledelsen, hvilket giver en hurtig og smidig beslutningsproces. ”Arbejdsglæden tilbage” samt ”frihed under ansvar” er grundelementer i Skjøde`s virke, der skaber en årlig omsætning på mere end dkk 600 mio. Koncernen omfatter tillige søsterselskabet Odense Bygningsservice A/S samt medejerskab i tilknyttede selskaber, herunder bl.a. arealudviklingsselskabet Gartnerbyen P/S.

Odense Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 18. december 2019

ERIK arkitekter A/S

ERIK søger erfaren sagsarkitekt og projektleder til erhvervsbyggeri (Jylland)

Det vælter ind med spændende projekter, og vi har svært ved at følge med. Vi leder derfor efter dig, som har lyst til at bidrage i ERIK arkitekter og arbejde med vores erhvervskunder og kontorbyggerier i hele Jylland.

Århus Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 20. december 2019

ERIK arkitekter A/S

ERIK søger erfaren skolearkitekt og projektleder (Jylland)

Det vælter ind med spændende projekter, og vi har svært ved at følge med. Vi leder derfor efter dig, som har lyst til at arbejde på en eller flere af vores skolesager og være med til at sikre gode rammer for fremtiden, nemlig vores børn og unge mennesker.

Århus Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 20. december 2019

KECON A/S

Erfaren projektleder/byggeleder

Metro Cityring, Nørreport station, Industriens Hus, Mærsk Koncernens nye hovedkvarter. Det er monumenter i det 21. århundredes København. Er det lignende byggerier, du vil være med til at sætte i verden? Så bliv vores nye projektleder i KECON A/S.

Slagelse Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 20. december 2019

N. H. Hansen & Søn A/S

NHH A/S søger erfarne projektledere

NHH A/S søger erfarne projektledere, kvinder som mænd, der er i stand til at styre større entrepriser i niveauet 50 mio. kr. Projektlederne vi søger må gerne have en tømrermæssig, ingeniør/bygningskonstruktør baggrund.

Gentofte Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 31. december 2019

 
Jobagent
Få de nye job direkte i din indbakke.