Salus Boligadministration A.M.B.A

Afdelingsinspektør til Sønderborg Andelsboligforening

Kan du lide at arbejde med boliger, byggeri og mennesker. Så er her en stilling i en spændende og alsidig hverdag.

Aabenraa Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 12. december 2019

Aalborg Forsyning

Er du den kommende bygherre til styring af kloakprojekter i Aalborg Forsyning?

Til Aalborg Forsyning, Vanddivisionen søges en engageret projektleder, der har lyst og energi til at arbejde med kloakprojekter, sekundært vandprojekter, og være bindeled mellem Vanddivisionens interne og eksterne parter.

Aalborg Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 1. december 2019

Energinet

Bygningsingeniør eller -konstruktør med lyst til at gennemføre spændende bygge- og anlægsprojekter

Vær med til at skabe innovative løsninger inden for teknikbygninger, fundamenter og stålkonstruktioner, når vi udbygger el- og gasnettet som led i den grønne omstilling.

Fredericia Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 14. november 2019

Dansk Byggeri

Udviklingsorienteret konsulent

Er du uddannet bygningsingeniør eller konstruktør...

Københavns Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 17. november 2019

KHS Arkitekter A/S

Superbruger i REVIT til Norconsult - KHS Arkitekter

Er du superbruger i REVIT med minimum 5 års erfaring i projektering af både store og små projekter KHS Arkitekter er i rivende udvikling og er netop blevet en del af Norconsult. Vi har mange store projekter i pipelinen og vi løser opgaver for bl.a. PFA Ejendomme, AP Pension, Dades, Domea, fsb, FA09, KAB, KFI m.fl. Vores opgaver rummer masser af interessante udfordringer, der både kræver visionær tænkning, flair for formidling, indlevelse i boligsociale problemstillinger, samt en kontant faglighed inden for arkitektur og byggeteknik. Er du vores nye bygningskonstruktør eller arkitekt? Vi søger en medarbejder med sans for detaljen, faglig dømmekraft og gode kommunikative evner. Det forventes, at du kan arbejde i alle faser af projekteringen - både selvstændigt og i teams.

Lyngby-Taarbæk Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 15. november 2019

KHS Arkitekter A/S

Byggeleder hos Norconsult - KHS Arkitekter

KHS Arkitekter er i rivende udvikling og er netop blevet en del af Norconsult. Vi har mange store projekter i pipelinen og vi løser opgaver for bl.a. PFA Ejendomme, AP Pension, Dades, Domea, fsb, FA09, KAB, KFI m.fl.

Lyngby-Taarbæk Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 15. november 2019

KHS Arkitekter A/S

Bygherrerådgiver hos Norconsult - KHS Arkitekter

Strategisk bygherrerådgivning i en organisation i vækst KHS Arkitekter er i rivende udvikling og er netop blevet en del af Norconsult. Vi har mange store projekter i pipelinen og vi løser opgaver for bl.a. PFA Ejendomme, AP Pension, Dades, Domea, fsb, FA09, KAB, KFI m.fl. Til styrkelse af vores forretningsområde søger vi en engageret og ansvarlig bygherrerådgiver, der brænder for at yde den bedste rådgivning til vores kunder hele vejen fra udvikling af projektet til ibrugtagning af det færdige byggeri. Du har ambitioner, værktøjskassen i orden og evner at løbe med bolden både selvstændigt og som en del af bygherrerådgiverteamet.

Lyngby-Taarbæk Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 15. november 2019

ERIK arkitekter

Konstruktører med 3-8 års anciennitet

Vi har rygende travlt, det vælter ind med spændende projekter, og vi har svært ved at følge med. Vi leder derfor efter dig, som har lyst til at være med på et eller flere af vores projekter og sikre, at vi skaber gode bygbare rammer for de mennesker, som vi skaber arkitektur til.

Københavns Kommune, Danmark Ansøgningsfrist: 30. november 2019

 
Jobagent
Få de nye job direkte i din indbakke.